Zagreb Camping

Najbolji camp u gradu

OUTDOOR camp Sljeme

CILJEVI KAMPA:

kamp se sastoji od različitih grana sportova, kroz razne aktivnosti naglasak se stavlja na edukaciju i razvijanje motoričkih sposobnosti. Sport na kojem se bazira kamp je MTB te uz njega još i škola boravka u prirodi (planinarski program, umjetna stijena). Za edukaciju su osigurani voditelji i učitelji s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Kamp je namijenjen djeci od 6-14 godina.

MTB ŠKOLA:

za 2019. godinu osigurani su MTB bicikli koji su veličinom prilagođeni osnovnoškolskom uzrastu. Rad se odvija na poligonu koji je ograđen i opremljen raznim elementima koji doprinose kvaliteti i zanimljivosti same škole vožnje. Poligon i program je prilagođen dobi polaznika.

Škola se sastoji od početnog testiranja, metodičkih vježbi, savladavanja elemenata iz bike parka, enduro ture po vrhu Sljemena….Zadnji dan kampa organizira se natjecanje u spretnosnim vožnjama uz prigodne nagrade.

ŠKOLA PLANINARENJA I PENJANJA:

velika važnost posvećuje se snalaženju u prirodi. Paralelno uz MTB školu tj. enduro ture na biciklima radi se na pravilima sigurnosti u prirodi, osnovnoj opremi, važnim markacijama za orijentaciju, što se na kraju utvrđuje na kratkoj climbing turi od Tomislavca do Grafičara, te MTB turi do „Krumpirišta“. Škola penjanja se odvija na umjetnoj stijeni koja je dio našeg poligona.

POLIGON

svaki dan posvetit će se dio vremena na posebno prilagođenom djelu poligona, uz metodičke vježbe elementima tipa skok s visine, kolut naprijed-nazad, judo pad, slack line…

OSTALE AKTIVNOSTI:

zip line, bazen, graničar, nogomet, baseball, luk i strijela….

PROGRAM

održava se sa četvrtka na petak u 5 dnevnim programima, polaznici ostaju spavat u ograđenom prostoru na livadi uz nadzor i noćno dežurstvo dva ili više trenera. Za noćenje su osigurani šatori, potrebna je samo vreća za spavanje.

Program:

  • sastavljanje šatora
  • sakupljanje drva za roštiljanje
  • roštiljanje
  • iznenađenje
  • odlazak do Tomislavca (50m udaljen) na pranje i presvlačenje
  • spavanje
  • doručak

Lokacija

Kamp se nalazi u Zagrebu

Comments are closed.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *